De Stichting

Op donderdag 30 mei 2013 is de Stichting Meldpunt Klachten Deutsche Bank opgericht.

De Stichting is voortgekomen uit een initiatief van de agrarische vakbonden (NMV, NAV, NPV en NVV). De Stichting is om haar doelstellingen te bereiken (zie ook onder Doelstelling) beschikbaar voor elke ondernemer (ook MKB-ers, visserijbedrijven e.d.) die zich geconfronteerd ziet met de gevolgen van de beleidswijziging van de Deutsche Bank.

Het gaat er tenslotte niet om in welke sector men ondernemer is maar om de problemen te signaleren en een goede oplossing te verkrijgen.

De voorzitter van de Stichting is Harm Wiegersma, melkveehouder te Rinsumageest tevens voorzitter van de NMV regio Friesland. Secretaris van de Stichting is Derk Jan Berends die tevens secretaris/manager is van de Nederlandse Vissersbond.

Copyright 2013 De stichting.
Joomla templates 1.7 by Hostgator